sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Joulukalenteri 3.12

zicos, zicos.fi, uashmama, tine k, kävyt, luonnonmateriaalit
Luonto on täynnä suoraastaan ihastuttavia materiaaleja, joita itse tykkään käyttää myös joulun sisustamisessa. Erilaiset oksat ovat kauniita niin maljakoissa kuin pussukoissakin joko havuilla tai ilman. Niihin voi ripustella myös erilaisia koristeita tai valoja. 

Kävyt!!! Rakastan käpyjä!! Nuo kävyt ovat kaupalta, mutta luontohan on täynnä ilmaisia käpyjä, joita voit kuivatella ja mahdollisesti myös suihkautella hieman lumispraytä päälle kuten noissakin kävyissä. Joka joulu/talvi omassa kodissani sisustetaan kävyillä. Kävyt voivat olla kulhossa, lasimaljassa, pöydällä, tarjottimella, lyhdyssä eli vain mielikuvitus on rajana. Itse tunnelmavalofriikkinä tykkään niissä käyttää myös valoja. Tarjottimella on kaupalta löytyvä 10 ledin pattereilla toimiva nauha, mikä on tyylikkään huomaamaton. Suosittelen! Toimii myös pienessä huonekuusessa.

zicos, zicos.fi, kirjaintaulu, kerrostalotaulu, house doctor, skandinavisk, joulu

männynoksa, zicos, zicos.fi, teemu järvi, oohh, kuuset, kauris, house doctor

Sammal on löytänyt tiensä lasimaljaan kynttilän alle. Ei siis paljon tarvita, kun saadaan taas erilaista fiilistä. Eläkkeellä aion myös perehtyä havukransseihin ja kaikenlaiseen muuhunkin havuaskarteluun :D Joka vuosi olen itselleni luvannut, että ensi vuonna teen mm. havukranssin, mutta vielä ei ole tullut sitä vuotta vastaan.

zicos, zicos.fi, tine k, kuuset, kaverini, oohh, kuuset,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti