torstai 8. kesäkuuta 2017

Takaterassin fiiliksiä

Takaterassille on ilmestynyt pari aurinkotuolia ja toivottavasti niissä nyt saisi nauttia lämpöisestä kesästä pihatöiden lomassa. Vielä olisi hakusessa valkoinen huoltovapaa pöytä, mutta se onkin osoittautunut haasteelliseksi varsinkin, kun budjettia ei olisi lainkaan, koska piha syö rahaa niin rutkasti edelleen. Ehdotuksia otetaan vastaan, jos tiedät jonkun sopevan :)


zicos.fi, lehtikuusi, kukka-amppeli, grillikatos, kesäkeittiö, moderni piha

Takana näkyy grillikatos, mikä kaipaisi myös sen loppusilauksen. Tällä hetkellä meillä on kyllä niin monta keskeneräistä projektia meneillään, että aivan ärsyttää. Monesti se ei vaatisi edes montaa tuntia työtä, että saisi jonkun tekeleen valmiiksi. Kuinka fiksua olisikaan tehdä yksi projekti kerrallaan valmiiksi ja sitten vasta aloittaa uusi, mutta onhan se nyt mukavampaa mennä perse edellä puuhun ;D Tosin usein se johtuu siitäkin, että tietenkin aina joku oleellinen seikka onkin kaupassa ja sen takia projekti jääkin kesken. Tässä kyllä auttaisi, kun käyttäisi ajatusta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

zicos.fi, lehtikuusi, kukka-amppeli, grillikatos, kesäkeittiö, moderni piha, house doctor

zicos.fi, lehtikuusi, kukka-amppeli, grillikatos, kesäkeittiö, moderni piha

zicos.fi, lehtikuusi, kukka-amppeli, grillikatos, kesäkeittiö, moderni piha, house doctor, ruukku

Terassimme ovat ympäriinsä lehtikuusta ja ne ovatkin nyt oikeastaan täysin harmaantuneet. Ainoastaan katoksen alla ihan seinän vieressä on vielä vähän puunväriä näkyvissä. Olen kyllä niin onnellinen valinnastamme, koska tuo öljyäminen ei nappaa kyllä yhtään. Kait sitä on vanhemmiten tullut niin laiskaksi, että kaipaa kaikkea helppohoitoista ympärilleen :D

zicos.fi, lehtikuusi, kukka-amppeli, grillikatos, kesäkeittiö, moderni piha


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti