tiistai 4. huhtikuuta 2017

Mistä nimi ZICO`S sai alkunsa

Aina välillä minulta kysellään, että mistä kaupan nimi Zico`s tulee. Eihän se näin suomalaisittain kovin normaalilta kyllä kuulosta. 

Kaikki alkoi vuodesta 2000, kun allekirjoittanut pääsi ylioppilaaksi ja ylioppilasrahoillaan hän päätti ostaa serkultaan maailman suloisimman koiranpennun, partacollien. Nimeksi tälle suloisuudelle tuli Vilma, mutta eikö se niin ole, että rakkaalla lapsella on monta nimeä. Usein nämä nimet eivät edes välttämättä liippaa lähellekään oikeaa nimeä. Vilmaa kutsuttiin monien muiden nimien lisäksi Zicorintsiksi ja Zicoksi ja eikä hajuakaan, mistä nämäkin nimet saivat alkunsa.

partacollie

Vain koiraihmiset yleensä voivat ymmärtää kuinka rakkaita nämä karvaturrit voivat olla. Ja se rakkaus usein vain korostuu silloin, kun ei ole omia lapsia. 
Tänään tulee tasan 3 vuotta siitä, kun jouduimme lähettää Vilman paremmille luuapajille. Se oli elämäni kauheinta aikaa. Ensimmäiset kaksi viikkoa vaan itkin joka päivä :(

Partacollie

2,5 vuotta sitten, kun laitoin tätä blogia pystyyn niin en vaan keksinyt mitään muuta nimeä... Tällöin en siis vielä tiennyt, että puolen vuoden päästä siitä minulla olisi myös sisustuskauppa pystyssä. Sehän oli tosin ollut 10 vuotta haaveissani, mutta monien sattumuksien kautta palaset yhtäkkiä loksahtivat paikoilleen. Tässä yksi todiste, miksi ihmisten kannattaa unelmoida.

Sitten, kun aloin yritykseni nimeä kehitellä niin taas sama ongelma eli ei mitään ideaa, vaikka kuinka pinnisteli. Hyvin sen ihmiset ovat kuitenkin oppineet, vaikka alkuun pelkäsin etteivät  he muista sitä tai saati osaa kirjoittaa sitä verkkokauppaa ajatellen. 

Partacollie

Kauan meni ennen kuin pystyin edes ajatella uutta koiraa, mutta ei se sitten tarvinnut kuin yhden puhelinsoiton yhtenä syyskuun iltana. Yksi ystävä joutui luopumaan 1,5 vuotiaasta labradonrinnoutajastaan nimeltä Blondi elikkäs lempinimeltään Lorttoni (mistä ihmeestä näitä nimiä tulee). Jos joskus tulee Lorttoni-yritys vastaan niin se on sitten meikäläisen sivubisnes ;D
Sinänsä outoa, että Vilma pääsi paremmille apajille 04.04.14 ja Blondi on syntynyt 09.04.14 ja kaiken lisäksi Vilma olisi täyttänyt 14 vuotta 10.04.14. Mutta niinhän se menee, että jonkun pitää lähteä aina pois, että joku voi tulla tilalle :(

labradorinnoutaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti