tiistai 14. maaliskuuta 2017

Viherpiipertäjän kulta-aikaa

Ei ole enää kauaa, kun naapurin rouvien pyllyjä alkaa näkyä kukkapenkeissä :D Ja taitaapa sieltä myös omani aika useasti tänä keväänä/kesänä löytyä. Olen aina ollut innoissani puutarhan laittamisesta, mutta lähinnä vain ikivihreiden suhteen ja kukat (valkoiset sellaiset) ovat löytyneet aikalailla vaan kukkapurkeista. Jotain poikkeuksiakin on toki aina ollut. 
En usko, että tämä asia kauheasti tulee muuttumaankaan, mutta koskaan ei voi sanoa ei koskaan ;)

green home book, shaped ruck, house doctor, betoniruukku, hay tray, zicos, zicosfi


Lapsuudestani asti on vanhempieni luona ollut ikkunaseinällinen erilaisia viherkasveja, joille olen aina lähinnä pyöritellyt silmiäni. Vihersisustaminen trendinä on kuitenkin todella salakavalasti  saapunut tännekkin markille ja pikku hiljaa täältä alkaa löytyä kaikenlaista puskaa. Äitini opastuksella vaihdoin myös ensimmäisen kerran elämässäni mullat ja piti siis päästä 35 vuoden ikään :D

green home book, shaped ruck, house doctor, betoniruukku, hay tray, zicos, zicosfiNäin keväällä on myös iso valikoima sesonkikukkia, joista valita. Meidänkin kotiin on päässyt kylään helmililjoja, tulppaaneja ja narsissikin eksyi viime viikonloppuna. Niin siis ne mielipiteet ja maut muuttuvat vuosien varrella, koska eikai tästä voi vanhuuttakaan syyttää. 

green home book, shaped ruck, house doctor, betoniruukku, hay tray, zicos, zicosfi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti