sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Pojan huoneen muutos osa 1.

Niin ne vuodet vierivät ja meidänkin poitsu on menossa ensi syksynä kouluun. Äiti on iloinen, että poika kasvaa, kehittyy ja oppii uusia asioita. Samalla kuitenkin pelottaa, koska koulu tuo suuren muutoksen elämäämme kaikin puolin. Eniten sitä ehkä pohtii tuota nykyajan koulukiusaamista sekä liikenteessä kuljeskelua. Millä sitä osaa kasvattaa pojastaan vahvan itsetunnon omaavan nuoren miehen, joka ei pienestä hätkähdä. Samalla kuitenkaan itsetunnon ei saisi olla niin vahva, että alkaa muita kiusaamaan tai kuvittelee olevansa liikenteessä vahingoittumaton.

Täällä on kuitenkin ahkerasti pää sauhunnut uusista suunnitelmista koululaisen huoneeseen. Poitsuhan on melkein kaksi vuotta nukkunut joustinpatjalla lattialla :D Syy tähän taisi olla se, että äiti haaveili Avaroomin sängystä, mutta kai se oli viimein tunnustettava kahden vuoden jälkeen, että kun rahaa ei ole sänkyyn ilmestynyt niin se on nyt tyydyttävä johonkin muuhun :) Kävimmekin tässä yksi viikonloppu sitten hakemassa Ikealta valkoisen malm-sängyn vetolaatikoilla.

koululaisen huone, malm, pojan huone, eskarilaisen huone

koululaisen huone, malm, eskarilaisen huone, pojan huone

Sänky on jo ilmestynyt huoneeseen, vaikka nuo angry birds tapetit ovatkin saaneet häätötuomion. Hidastuksen tähän lopulliseen muutokseen tekee nyt se, että uusi seinämateriaali ei ole saanut lopullista päätöstä.

eskarilaisen huone, koululaisen huone, pojan huone

Tällainen Tellkiddon kangaspussi löysi tiensä kaupalta jo kotiin. Pussissa on säilytyksessä pojan rakastamat robotit. Tässä paikalla  oli aiemmin musta keittiö, mutta sekin sai uuden kodin, koska leikit sen parissa olivat loppuneet.

legojen säilytys, pojan huone, eskarilaisen huone, koululaisen huone

bestå hylly, lasten huone, pojan huone, koululaisen huone, eskarilaisen huone

bestå hylly, lasten huone, pojan huone, koululaisen huone, eskarilaisen huone

Samaan syssyyn järjestettiin kaapit eli pienet vaatteet pois ja lelut joilla ei enää leikitä ilostuttavat nyt muita lapsia. Dublot saivat vielä armon aikaa :) Tästä on hyvä jatkaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti