perjantai 8. tammikuuta 2016

Onhan ne matot ihan kivoja

Ompas vierähtänyt muutama tovi sitten viime postauksen... Joulukuu oli itsellä niin hektistä kaupalla ja verkkokaupan parissa, että joulufriikin oma huusholli jäi melkeinpä ilman koristuksia muutamia tähtiä, kynttilöitä ja joulukuusta lukuunottamatta. Muistaakseni marraskuun loppupuolella roudasin varastosta "joulukrääsää" kodinhoitohuoneeseen ja siinä ne majailivat jouluun asti. Joulun jälkeen ne sitten roudasin takaisin varastoon. Ei vain jaksanut. Virta oli poissa. Laskin piruuttani kalenterista, että 31 päivää tuli tehtyä töitä putkeen. Toki itsenäisyyspäivä välissä hieman poikkaisi putkea. Hullun hommaa eikä kyllä yhtään fiksua ainakaan pidemmän päälle. Kyllä tekivät joulun neljä vapaata ja muut pyhät terää ja nyt täällä jo innolla odotetaan kevättä :)

nordal, mustavalkoinen matto, moderni, minimalistinen, graafinen matto
Postauksen aiheena oli kuitenkin matto, joka sekin majaili pari kuukautta kaapissa. Joulun jälkeen kuitenkin sisustusinspiraatiot palailivat ja siivouksen jälkeen sitä innolla lattialle levittelin. Jostain syystä en ole viime vuosina oikein tykännyt matoista, mikä johtunee meidän vanhasta pitkäkarvaisesta koissusta, joka oli niin taitava sotkemaan ne. Mutta niin ne ajat muuttuvat... Kummasti matot ovat alkaneet saada sydämen tykytyksiä aikaiseksi.


nordal, mustavalkoinen matto, moderni, minimalistinen, graafinen matto


Nykyään on myöskin kiva, että kokojakin löytyy enemmän. Tämä matto on kooltaan 110 x 170 cm ja passaa tuohon täydellisesti. Esimerkiksi 140 x 200 cm olisi ollut taas liian suuri.

labradorinnoutaja, keltainen






































Näköjään jonkun muunkin mielestä ihan jees :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti