lauantai 9. tammikuuta 2016

Hengissä

Meillä on olohuoneessa nurkka, missä sijaitsee niin sanottuja turhia neliöitä. En ole keksinyt sille oikein mitään fiksua käyttötarkoitusta. Nyt talveksi siirsin siihen pihalta oliivipuun talvehtimaan (kuolemaan). Heti syksyllä siirrettyäni sen ulkoa sisälle alkoivat lehdet hulluna tippumaan ja ajattelin, että tästä ei hyvää seuraa. Nyt se on kuitenkin yllättäen alkanut versoamaan uutta??? Toivo heräsi, että voisinko sittenkin saada pidettyä sen talven ajan hengissä. Aika näyttäkööt.

Kuitenkin nurkkaus on näyttänyt jokseenkin tylsältä ja nyt siirsinkin vessasta pyyhetelineenä toimineet tikkaat seinustalle ja niihin roikkumaan pallovalot. Jokseenkin nyt nurkkaus näyttää kynttilöineen huomattavasti viihtyisämmätä. Mutta mitäs sinne vessaan sitten keksitään??

oliivipuu, pallovalot, tikkaat, moderni, minimalistinen, valkoinen sisustus, house doctor

oliivipuu, pallovalot, tikkaat, moderni, minimalistinen, valkoinen sisustus, house doctor, pyykkikori

Ruukun suojapussina toimii House Doctorin pyykkikori. Nämä korit ovatkin varsin käytännöllisiä kapistuksia, koska poitsun huoneessa vastaavat mustavalkoraidalliset toimivat lelukorina.

oliivipuu, pallovalot, tikkaat, moderni, minimalistinen, valkoinen sisustus, house doctor, pyykkikori

oliivipuu,vohvelitorkkupeitto, pallovalot, tikkaat, moderni, minimalistinen, valkoinen sisustus, house doctor, pyykkikori, saana ja olli

Tuoleilla ihastuttavat edelleen äitini kutoma tyyny ja vohvelitorkkupeitto, mikä on huipputarjouksessa myös kaupalla. 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköinen tuo nurkkaus! Itsekkin haluaisin kovasti oliivipuun, mutta pelkäämpä pahoin, että se ei meillä hengissä säily :/

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Joo katotaan nyt kuinka tuon kanssa käydään, mutta tähän mennessä on pakko olla ylpeä itsestä :D Yleensä, kun oli kukka mikä hyvänsä niin se kuolee täällä sisäoloissa. Pihalla olen jopa useasti saanut hengissä pidettyä.

  VastaaPoista
 3. Tuli kivannäköinen nurkkaus :) Meillä on oliivipuut selvinneet jo parista talvesta sisätiloissa. Kesäisin ne ovat parvekkeella. Olin myös aika epäileväinen aluksi niiden selviytymisen suhteen, mutta hyvin ovat pärjänneet ja jopa kasvaneet talviaikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itselle oli tosiaan suuri yllätys, että olen puun noin hyvin saanut selviämään. Kesällä se onkin sitten niin ihana saada pihalle ilostuttamaan.

   Poista