tiistai 1. joulukuuta 2015

Viime tippa - Nopein tippa

Eilen illalla pojan mentyä nukkumaan äiti ja iskä "innosta" puhkuen avasivat legolaatikon, josta piti aamuksi saada joulukalenteri aikaiseksi. Onneksi osat on jaoteltu pusseihin, mikä tässä tapauksessa tarkoitti kuutta, niin loppujen lopuksi yhteistyön voimalla taisimme selvitä alle tunnissa. Suurin hommahan siinä oli yrittää tasaisesti jaotella 24 laatikkoon suurinpiirtein saman verran osia.

Viime vuonna teimme samanlaisen kalenterin ja se oli kyllä varsin tykätty. Kallliksihan tuollainen tulee, mutta ajatuksena onkin, että se on joululahja meiltä. 

joulukalenteri, joulun odotus, joulu

joulukalenteri, joulu, joulunodotus

joulukalenteri, joulunodotus

4 kommenttia:

 1. Hauska idea! Taidankin kopioida tämän meille ensi jouluksi :)
  Meille ostettiin tänä vuonna Star Wars Lego kalenteri, joka on kyllä ollut suosittu sekin. Jouluna meillä on kyllä jos jonkinmoista pientä hiekkahirviötä ja aavikkokiituria, mikä tarkoittaa MONTAA pientä legopalaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä ollut varsin kiva ratkaisu... Ainakin verrattuna siihen, että pitäisi keksiä joka päivälle jotain muuta pientä ja kivaa tilpehööriä. Ja samalla mielikuvitus lentää, että mitä ihmettä tästä rakentuu :)

   Poista
 2. Voi miten hyvä idea! Ehtisköhän vielä toteuttaa... ;) Pitää vielä varmistaa, että laitoitteko legot kokoamisjärjestyksessä kalenteriin, eli päivä päivältä pystyy rakentamaan hieman lisää? Ihailtavaa panostusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä laitettiin kokoamisjärjestyksessä kalenteriin ja joka päivä saa poitsu ohjeen mukaan rakentaa lisää. Vanhemmalle sankarille toisi ehkä vielä lisää mielenkiintoa, jos osat olisivatkin sekaisin ja aattona saisi vasta ohjekirjasen. Tämä toimisi kyllä varmasti meilläkin, koska poitsu on hulluna esim. Transformersin legorobotteihin, joista ensin kokoa ohjeen mukaan ja sen jälkeen purkaa ja keksiikin niistä aivan omia robotteja. Kyllä tämä mamma ei pysty ymmärtää tuota mielikuvitusta ja taitoa noiden legojen kanssa. Toki osaan mäkin talon rakentaa :D

   Poista