perjantai 6. marraskuuta 2015

ZICOS.FI on nyt avattu

Tänään kolmen kuukauden odottelun jälkeen sain vihdoinkin verkkokauppani pihalle. Viimeiset kolme kuukautta ovat tietyllä tapaa olleet todella raskaita, mutta silti olen nauttinut joka hetkestä. Niin kait se menee, että asiat oppii parhaiten kantapään kautta... Toisinsanoen olisin aika fiksu, jos palattaisiin kolme kuukautta taaksepäin.

Jaksamista on vaadittu varsinkin perheeltä, kun äiti/vaimmo on aikalailla illat näpytellyt tuotteita kauppaan, koska päivällä ei vaan ole kertakaikkisesti semmoista ehtinyt tehdä liikkeen aukioloaikoina. Ja voi kuinka fiksu olenkaan ensi vuonna tähän aikaan vuodesta siinä suhteessa, että kuinka asiat kannattaa tehdä joulua ajatellen. Koska koko lokakuu on mennyt oikeastaan vaan tavaraa tilaillessa, purkaessa, hinnoitellessa, siirrellessä jne... ja kuitenkin asiakkaat ovat meikälle se tärkein asia, joiden haluan tulevan ja lähtevän hymy huulilla.

Käykääpä siis tsekkaamassa, miltä zicos.fi näyttää :) Palautettakin otan mieluusti! Palautteen avulla asioita on aina helpompi muuttaa oikeaan suuntaan!

Tässä vielä muutama kuva, joita päivällä otin kaupalta.

svanefors, ib laursen, tine k, skandinaavinen joulu, zicos

ib laursen, skandinaavinen, house doctor, valkoinen joulu, zicos

boel & jan, ib laursen, alot, svanefors, zicos

ib laursen, alot, skandinaavinen, zicos

alot, boel & jan, sammal, zicos

svanefors, ib laursen, skandinaavinen, broste

ib laursen, affari, skandinaavinen, nordal

joulu, skandinaavinen, nordal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti