torstai 19. marraskuuta 2015

Maton mallailua

Aikasta kauan olen inhonnut tietyllä tavalla mattoja. Ne ovat tuoneet liikaa kodikkuutta omaan makuuni, jos niin nyt voi sanoa :) Nykyään on kuitenkin niin paljon kauniita mattoja hieman minimalistisemmallekkin ihmiselle ja hyvä niin. 

Toinen syy, että meidän taloudessa ei ole paljon mattoja näkynyt on tainnut olla pitkäkarvainen koira, josta jouduimme ikävä kyllä luopumaan puolitoista vuotta sitten. Koissusta ei niinkään karvaa lähtenyt, mutta hiekkaa, risuja, lehtiä, lumipalloja ja ties mitä muuta niiden karvojen matkassa on kyllä kulkenut sisälle :) Toisin sanoen matot eivät kauaa kivoilta näyttäneet.

Nyt on kait sitten uusi aikakausi meilläkin alkanut sillä tietyllä tapaa matot ovat taas alkaneet viehättää myös omaa silmää. Toissa päivänä kaupalle tuli tämmöisiä aikasta kivannäköisiä mattoja ja pakkohan semmoista oli päästä testailemaan  kotiinkin. Sinänsä en ole kaivannut mattoa tuonne vaatehuoneeseen, mutta olishan se nyt kiva upottaa varpaansa tuollaiseen pehmoiseen mattoon.

cole & son, svanefors, zicos, valkoinen sisustus
 Tällaiselta vaatehuoneessa näytti ennen.

cole & son, svanefors, ryijymatto, minimalistinen, valkoinen sisustus


svanefors, ryijymatto, zicos, mustavalkoinen sisustus, valkoinen sisustus, minimalistinen

Kyllähän matto kodikkuutta huoneeseen kummasti tuo ja sopii tapetinkin kanssa kyllä yhteen. Ehkä olisin hieman leveämpää mattoa vielä kaipaillut, mutta sellaista kun ei ole... Testailin mattoa kyllä tuohon sängyn viereenkin, mihin passais kyllä liikakin hyvin. Siihen olin kyllä suunnitellut yhtä toista mattoa eli katsotaanpa tilanne sitten uudestaan, kun sitäkin mattoa on testailtu.

Raskaita päätöksiä ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti