sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Joulufriikin paluu

Kuukauden verran on liikkeessä jo vietelty hieman jouluisissa tunnelmissa ja elokuusta lähtien jo muutenkin ajatuksissa tilauksia tehdessä jne...
Hieman kuitenkin ehdin jo huolestua, että menettääkö joulu oikeasti "merkityksensä" meikäläiselle tässä liikettä pitäessä, koska niin kauan kuin muistan olen todellakin täyttänyt joulufriikin tunnuspiirteet jo lokakuun puolella... Yleensä silloin on jo kaiveltu jouluvarastoja ja polteltu kynttilöitä.

Huokaisin helpotuksesta eilen, koska ei musta ollutkaan tullut eri ihminen ;) Tuo verkkokaupan perustaminen ja kiireinen kesä ja syksy olivat vain vieneet mehut tästä naisesta... Mikä helpotuksen tunne siitä tuli, kun vihdoinkin verkkokaupan sai pihalle, vaikka siinä työstettävää vielä riittääkin. Ei kait se koskaan ole valmis??? Onneksi en niin täydellisyydenhakuinen ole, että pystyn katsomaan läpisormien tiettyjä juttuja, vaikka ne voivatkin ahdistaa ;)

joulu, skandinaavinen, valkoinen joulu
Mikä ilo täyttikään sydämen, kun bongasin teippiä hakiessa eilen Tokmannilta nämä huonekuuset. Voi taivas, kun ne ovat kauniita meikäläisen makuun. Viime vuonna sain pidettyä kaksi kuusta hengissä jouluun asti, mutta sitten alkoi alamäki. Ehkä ne menettivät suurimman merkityksen, eikä joulun jälkeen osannut pitää tarpeeksi hyvää huolta....

tine k, house doctor, joulu, jouluvalot, huonekuusi, skandinaavinen, valkoinen joulu

Tällaisen valotähden askartelin Tine K:n isoimmasta tähdestä ja House Doctorin valoista. Se on kertakaikkisen upea. Tuo on niin kiva, että sen vois laittaa niin ikkunalle, seinälle, hyllylle ja joko valoilla tai ilman ja lisäksi se on kivannäköinen, kun lisää vähän havumeininkiä. Ehkä nyt pitää vaan päättää kaksi parasta paikkaa.

tine k, skandinavisk, lempi, partylite, huonekuusi, skandinaavinen, valkoinen joulu

partylite, house doctor, joule, skandinaavinen, valkoinen joulu

Mä oon myöskin niin hurmioitunut tuosta porosta hyllyn päällä <3

svanefors, joulu, valkoinen joulu, skandinaavinen

skandinavisk, joulu, valkoinen joulu, skandinaavinen


Ja aina yhtä ihana LEMPI <3

2 kommenttia:

  1. Hei, mitkä kynttilät nuo ovat noissa korkeissa telineissä poron vieressä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, ne ovat Partyliten kynttilät muistaakseni nimeltään glo tai vastaava. Olen ostanut ne varmaan vuosi tai kaksi sitten ja nyt sain ne vasta palamaan, mutta mielestäni siellä on niitä kyllä edelleen. Kynttilä on kyllä todella kaunis, kun se hehkuu joka puolelta :)

      Poista