tiistai 15. syyskuuta 2015

Työhuoneen muutos

Täällä on messuilut onnellisesti ohi eli mahdollisesti teistäkin johonkuhun törmäsin lauantaina Kurikan Asu ja Elä -messuilla. Nyt onkin iskenyt aivan järkyttävä väsymys ja olotila on edelleenkin kuin krapulassa. Vähän liian kovalla tahdilla on taidettu viimeiset pari-kolme kuukautta vetää ensin sisustusliikkeen, verkkokaupan ja lisäksi vielä näiden messujen takia.
Saunatuvalla, kun jaksaisi vielä silikonit vetää ja saunanoven laittaa paikoilleen niin pääsisi sinnekkin ensimmäistä kertaa kunnolla saunomaan. 

Eilen illalla laitoin kynttilän palamaan, istuin sohvalle ja katsoin töllöstä jonkun hömppäelokuvan. Ainakaan pariin kuukauteen ei ole tuota töllöäkään tullut kyllä vahdattua, mutta senkin edestä on tietokoneen ruutu tullut tutuksi. 

Tämän kirjoituksen aiheena oli tarkoituksena kyllä olla työhuoneen muutos eli tässä hieman kuvia sieltä.

vaneri työpöytä, house doctor, mayn kori, vanerilaatikot, säilytys, broste

hayn about a chair, house doctor, säilytys, vaneri pöytä, säilytys

Työhuoneessa lähinnä muuttui työpöydän kansi vaneriseksi sekä uusi valaisin löysi paikkansa katosta. Lisäksi pöydällä on nyt säilytykseen vanerilaatikoita ja muuta yleishyödyllistä. Pienellä muutoksella työhuoneesta tuli paljon viihtyisämpi ja kodikkaampi. Tarkoitus olisi myös hommata vielä toinen samanlainen tuoli viereen, koska useasti poitsu haluaa tulla omia juttujaan tekemään viereen.

mayn kori, vaneri työpöytä, säilytys

säilytys, vaneri työpöytä, työhuone


Tässä on vielä alla kuva jostain vanhasta talvisesta postauksesta, missä näkyy kuinka kolkkoa huoneessa oli aiemmin. Vaikka olenkin aika minimalistinen tyyppi niin silti kaipaan toisaalta kodikkuuttakin ympärilleni. Tällaista kodikkuutta kaipaa kipeästi myöskin meidän vessat. Monenlaista muutosta olisi ideoitununa vähän joka suuntaan, joita sitten pikku hiljaa  syksyn ja talven aikana olisi tarkoitus toteuttaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti