keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Esimakua saunatuvalta

oras eterna, saunatupa, saunarakennus, musta kylpyhuone, musta sauna, moderni, valkoinen suihku

musta kylpyhuone, musta sauna, saunatupa, saunarakennus, pieni pesuallas, moderni, aspen kilen

musta kylpyhuone, musta sauna, saunatupa, saunarakennus, ido seven d

Taas on vierähtynyt tovi jos toinenkin. Syynä kiireelliseen elämään sisustusliikkeen kiireiden lisäksi löytyy siitä, että pari viikkoa sitten heikkona hetkenä lupauduimme paikallisille messuille kohteeksi. Toisin sanoen kaikki halukkaat pääsevät luvan kanssa katsastamaan, miltä meillä näyttää. Ja huh mitä vauhtia on pidetty, että saataisiin tätä edes vähän asuttavamman näköiseksi. Lähinnä työtä on tehty pihalla ja saunatuvalla. Tänään juurikin putkimies sai kaikki hommansa tehtyä, mitä ennen messuja on tehtävissä. Kuinka ihana ääni se onkaan, kun vesi loraajaa :)
Ens viikolla olisikin sitten sähkömiehen vuoro. 

Sisällä talossa sisustaminen on edelleen pahasti vaiheessa, mutta sille ei nyt voi mitään, koska aikaa on niin rajallisesti ja on kuitenkin tärkeämpää saada ikkunanpielet ja rännit valmiiksi ennen syksyn myräköitä... Tai kuinka ihanaa onkaan saada saunatupa siivotuksi ja muutenkin käyttöön, vaikka sielläkään ei nyt kyllä sisustushommiin ehdi.

Ps. Verkkokaupan odottelijoille malttia... Hieman teknisiä ongelmia tällä hetkellä, mutta kyllä se kauppa tulossa on kovaa kyytiä :) 

2 kommenttia: