maanantai 15. kesäkuuta 2015

Kasvihuone

betonipenkki, ikea, valkoiset kesäkukat, belargonia, lehtikuusi, terassi, vinyyliverhous, puutarha

betonipenkki, puutarha, terassi, lehtikuusi, valkoiset kesäkukat, vinyyliverhous, vinyylitalo

lehtikuusi, puutarha, terassi, vinyyliverhous, yrtit, lehtikuusi

yrtit, vinyyliverhous, ruukku

kasvihuone, betonipenkki, chili, basilika, lehtikuusi, terassi, vinyyliverhous, vinyylitalo

Vihdoinkin sain kasaan vuosi tai kaksi sitten ostetun Ikean kasvihuoneen :) Pieni, mutta aika hauska moneen. Laitoin sen tuohon betonipenkin päälle ja todennäköisesti taitaa siihen jäädäkin ainakin täksi kesäksi, koska tuota pöytätilaa ei ole vielä pihalle eksynyt. 

Itse tässä vasta opettelen tätä "yrttitrendiä" ja olisi kyllä kovasti haaveissa saada ensi vuonna omasta maasta kaikennäköistä ruuaksi kelpaavaa. Tänä vuonna kuitenkin opetellaan yrttien ja kesäkukkien hengissäpitämistä :)

Jokseenkin hauskaa hurahtaa moniin asioihin, joista ei olisi aiemmin voinut kuvitellakaan tykkäävänsä jossain vaiheessa elämää. Hyvänä esimerkkinä toimii se, että haluaisin oppia kutomaan ja virkkaamaan. Äitini on varsinainen taituri molemmissa ja itsehän olen ollut ala-asteelta lähtien puutöissä eli olen oikeasti ainoastaan kutonut pelkkää suoraa joskus ala-asteella. Ongelmahan on vaan se, että vuorokauteen tarvitsisi paljon lisätunteja, että voisi opetella niitä kaikkia kivoja uusia taitoja, joita haluaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti