tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kaksi maalaistolloa lähti Helsinkiin...

Hotelli, valkoiset lakanat, olympiastadion

Hotelli, valkoiset lakanat, olympiastadion

crowne plaza helsinki, hotelli, valkoinen, moderni

crowne plaza helsinki, hotelli, olympiastadion, valkoinen, moderni

crowne plaza helsinki, hotelli, valkoinen kylpyhuone, moderni

crowne plaza helsinki, valkoinen kylpyhuone, moderni, seinäwc, hotelli, olympiastadion

crowne plaza helsinki, hotelli, olympiastadion, valkoinen kylpyhuoneMeillä oli mieheni kanssa pitkästä aikaa kahdenkeskinen irtiotto arjesta ja matkasimme lauantaina Helsinkiin lastensairaalan konserttiin. 

Luojan kiitos ei montaa piskoa vettä niskaan satanut, mutta en vieläkään käsitä, kuinka monet siellä tarkenivat lyhyillä hameilla/shortseilla liikkua. Hyrrr...
Konsertti oli onnistunut, vaikka tuttuun tapaan niitä kyyneleitä piti nieleskellä :) Itselleni pienoinen pettymys oli kuitenkin se, että siellä oli niin vähän porukkaa. Lähinnä sen takia, kun tietää monien monien ihmisten tehneen paljon hyväntekeväisyyttä konsertin eteen. Onneksi rahaa illan aikana sievoinen summa kerättiin, mutta olisi niillä lipputuloillakin aika paljon kaikenlaista saanut, jos stadikka olisi täynnä ollut.

Hotelliksi valikoitui stadionia lähellä oleva Crowne Plaza ja kävelymatka olikin varsin sopiva. Hotellihuone oli viihtyisä ja erilainen. Kylpyhuone oli iso ja hyvässä kunnossa. Lakanat olivat ihanan sileät ja kylpytakkikin oli luxusta. Toisin sanoen ei valittamista, suosittelen. Tosin ei huone minkäänlaista sisustuksellista wow-efektiä saanut aikaan kropassa, mutta varsin toimiva kokonaisuus. Hotellin vieressä oli myös toinen hotelli ja se näyttikin aulasta aikasta mageelta eli todennäköisesti taidetaan kokeilla sitä, kun seuraavaksi stadikalle eksytään.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti