sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Leikkipaikkaa rakentamassa

leikkipaikka
Viikonlopun aurinkoisen sään innoittamana pistimme kottikärryt koetukselle ja leikkipaikan kuntoon. Tällaisesta tilanteesta siis lähdettiin. Alue sijaitsee tontin nurkassa, mihin on jouduttu ojan takia tekemään täyttötöitä eli siinä on ei minkään muotoinen alue täyttömaalla täytetty ja loput on metsänpohjaa. 

Ensin levitettiin kangas koko alueelle ja sen jälkeen se levitettiin täyteen kuorikatetta. Toisena vaihtoehtona olisi ollut murske, mutta se ei kauaa todennäköisesti olisi ollut kivannäköinen, koska ympärillä olevista puista noita neulasia ja lehtiä lentelee varmastikin aika mukavasti. Nurmikkoa emme edes harkinneet, koska tramppista on aika ärsyttävää siirrellä nurmikon leikkuun takia.

kuorikate

acon trampoliini, hiekkalaatikko, kuorikate

acon trampoliini, hiekkalaatikko, kuorikate

leikkipaikka, hiekkalaatikko, kuorikate

acon trampoliini, hiekkalaatikko, kuorikate

hiekkalelut, leikkipaikka


Lopputuloksena viikonlopun jäljiltä trampoliini on taas pomppukunnossa ja hiekkalaatikkokin saatiin rakennettua. Laitoimme tramppiksen jalkojen päälle tuommoset kivenmöhkäleet, jos ne hieman ehkäisivät ilmalentoja ;) Tosin ne nyt ei omaa silmää niin kovasti hivele, mutta ehkä mieluiten kivet tuossa kuin tramppis ikkunasta sisällä. Tosin enpä tiedä auttavatko nuokaan, jos oikein kova myrsky pääsee ilmoille. Trampoliinin vieressä olevaan metsikköön on tarkoitus rakentaa vielä jonkin sorttinen maja, mitä on odotettukin jo kuin kuuta nousevaa... Tästä on hyvä jatkaa taas uusiin hommiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti