torstai 14. toukokuuta 2015

Järjestyksen muutos


design letters, eero aarnio swan, ikean vanerilaatikot

design letters, eero aarnion swan, ikean vanerilaatikot

desig letters, pojan huone, ikea työpöytäTäällä on ahkerasti pesty ikkunoita jo muutama viikko. Ehkä siksi se ei niin pahalta tunnukkaan, kun se on syystä tai toisesta venähtänyt niin, että ikkuna siellä ikkuna täällä. Eilen operaationa oli meidän "vieras"huoneen (lue: romuvaraston) ja poitsun huoneen ikkunat. Samaan syssyyn sain siivottuakin molemmat huoneet. Vierashuone on jo moneen otteeseen siivottu, mutta silti sinne on kerääntynyt jatkuvalla syötöllä kaikki ylimääräinen. Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja roudasin ylimääräiset kirpparille tai varastoon ja johan on avaraa...

Poitsun huonekin on ollut oikeastaan koko ajan keskeneräinen, mutta sellaisena se vielä jatkuukin. Kuitenkin siirsimme ikkunan alla olevan työpöydän tuolle tapettiseinälle ja nyt se näyttää jokseenkin seesteisemmältä, vaikka tuo Angry Birds tapetti ei kyllä omaa silmää miellytä enää pätkääkään. Työvalona toimii Eero Aarnion Swan valaisin ja nuo kynäpurkit Design Lettersiltä of course. Ikean vanerilaatikot ovat kyllä varsin käteviä kaikelle pikkutilpehöörille kuten legoille, askartelutarvikkeille, pienille leluille jne. 

Sateiset kelitkin näyttävät jatkuvan, vaikka tällä hetkellä taukoa näyttäisi olevan... Eli ehkäpä hyppään kaoksessa olevan kodarin kimppuun. Rentouttavaa Helatorstaita kaikille! Illalla onkin taas sydämentykytyksiä edessä, kun Suomi kohtaa Tsekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti