torstai 7. toukokuuta 2015

Äiti on paras

novita saana ja olli, valkoinen koristetyyny

novita, valkoinen neulepäällinen

novita, valkoinen neuletyynyOnneksi mulla on maailman taitavin äiti, joka jaksaa aina toteuttaa tyttärensä loistokkaita ideoita. Itsellänihän pysyy paremmin moottorisaha kädessä kuin kutimet. Ala-asteelta lähtien olen ollut puutöissä eli olen aikoinaan oppinut kutomaan pelkkää suoraa. Toisin kuin äitini, joka osaa ommella, kutoa ja virkata kaikenmaailman hömpötyksiä. Näin vanhemmiten on kuitenkin itsellekkin tullut halu opetella tätä jaloa taitoa, mutta vielä en ole löytänyt siihen aikaa.

Ihastelin näitä Saanan ja Ollin Novitalle suunnittelemia tyynynpäällisiä jo viime keväänä, kun ne lanseerattiin markkinoille. Siinähän kävi kuitenkin niin, että ohjeessa oleva valkoinen hanko-lanka loppui aikoja sitten, mutta onneksi äiti otti tyttärensä surkuttelun jälkeen tehtäväkseen löytää joku vastaava lanka ja hyvältähän tuo näyttää :) Vielä olisi saman sarjan viltti tulossa... Jeee...

2 kommenttia:

  1. Todella nätit tyynyt! Millähän langalla äitisi kutoi nuo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö :) Soittelin ja kyselin lankojen perään niin lanka on king cotton (55% polyakryyli ja 45% puuvillaa). Lanka on ostettu Tapionkaupasta ja heillä näyttää olevan verkkokauppakin, mutta en nyt justiinsa osaa sanoa, että löytyykö sieltä. Jos haluat vielä jotain muuta tietoa niin voin vastailla kunhan saan langan läpyskän eteeni.

      Poista