torstai 16. huhtikuuta 2015

IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT !

sisustuskahvila ruufus seinäjoki, sisustusliike

sisustuskahvila ruufus seinäjoki, sisustusliike, kahvila

sisustuskahvila ruufus seinäjoki, sisustusliike, romanttinen sisustus

sisustuskahvila ruufus seinäjoki, sisustusliike, kahvila

sisustuskahvila ruufus seinäjoki, sisustusliike, romanttinen sisustus

sisustuskahvila ruufus seinäjoki, sisustusliike, romanttinen sisustus

sisustus ruufus, romanttinen sisustus, kahvila


Huh huh... Raskaat, mielenkiintoiset, idearikkaat, jännittävät, pelottavat ja loistavat pari viikkoa takana. Hengissä kuitenkin ollaan vielä, vaikka täällä ei mitään ole tapahtunut. 

Haluan teille niiden negatiivisten asioiden sijaan puhua kuitenkin unelmista. Pääsiäisenä ja sen jälkeen olen ollut muunmuuassa apupoika Anterona kahden rohkean naisen mukana matkalla kohti uusia unelmia. He nimittäin päättivät Kurikassa sijaitsevan sisustusliikkeen lisäksi laittaa pystyyn Sisustuskahvila Ruufuksen Seinäjoelle. Tänään siellä sitten vietettiin avajaisia ja kuvat puhukoot puolestaan. Tässä on todiste siitä, että kun tarpeeksi unelmoi ja miettii, mitä sitä elämältään haluaa ja kun niihin unelmiin jaksaa vielä uskoakin niin kyllä ne varmasti jossain vaiheessa toteutuvat.

Tässä parin kolmen viikon aikana on myös omassa elämässä tapahtunut mielenkiintoisia asioita. Olen tavannut loistavia ihmisiä oudoissakin paikoissa ja kaikki ne ihmiset taitavat jotenkin liittyä omien pitkäaikaisten unelmieni toteutumiseen. Niin kait se on, että hyvät asiat tapahtuvat silloin, kun niitä vähiten odottaa ja pahat asiat silloin, kun niiden ei missään nimessä saisi tulla. Tosin usein ne pahat asiat yrittävät meitä muistuttaa miettimään, mikä elämässä on tärkeintä ja se muistutuskin on mielestäni erittäin toivottu asia ennen kuin on liian myöhäistä.

Nyt vain toivotaan ja uskotaan, että kaikki negatiivisetkin asiat kääntyvät parhain päin ja tietenkin haluaisin teille kertoa omistakin toteutuneista unelmistani mahdollisimman pian!

2 kommenttia:

  1. Hyvä Piia, go for it!!! Niin muuten laitatko blogiin kuvaa niistä ihanista tyynyistä, pliis..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän mä oon niistä laittanukki jossain makkaripostaukses vai olisko ollu pääsiäiseen liittyväs :) Mutta luonnos ne kyllä näyttää paljo paremmilta. Pitää laittaa jotain uusintakuvaakin tulon päälle ;)

      Poista