torstai 12. maaliskuuta 2015

Saunatuvalla tapahtunutta

saunatupa, saunarakennus, musta sauna, musta kylpyhuone

Saunatuvalla on viime aikoina tapahtunut edes jonkinlaista edistymistä. Saunassa on suurimmaksi osaksi paneelit laitettuna. Alapuolella olevassa kuvassa näkyy miehen suunnittelema ja toteuttama saunanvalo :)

Kylpyhuoneen puolellakin on seinälaatat alimmaista varvia lukuunottamatta paikallaan. Seinien laatoitus onkin rouvan ensimmäinen taidonnäyte tässä mittakaavassa tehtynä. Mies on käynyt paikalla, kun vesieristykset on oltu vedettynä ja seuraavan kerran sitten, kun laatat olivat seinässä. Vielä on selvitty ilman kritiikkiä, mutta ekat sanani ennen miehen suun avaamista olivat kyllä ettei keskeneräistä saa arvostella ;)

lednauha saunassa, musta sauna, saunatupa, saunarakennus

ferm living grid, mustavalkoinen tapetti, saunatupa

Takkahuoneen tapettikin on löytänyt tiensä perille eli enää puuttuu, että se löytää itsensä myös seinälle. Tapetiksi valikoitui Ferm Livingin Grid niin kuin aiemmin epäilinkin. Jossain vaiheessa sitä meinasin kyllä jo työhuoneenkin seinälle ja hieman sitä testailinkin, mutta se ei aivan täydellisesti sopinut makuuhuoneen kalkkimaali seinään. Molemmat seinät kuitenkin periaatteessa näkyvät yhtäaikaa niin niiden pitäisi kyllä hyvin passata toistensa värimaailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti