tiistai 3. maaliskuuta 2015

Deadline

hay, valkoinen keittiö

valkoinen keittiö

valkoinen keittiö, hay baarituoli

valkoinen keittiö, betonipöytä, hay baarituoliNo ni... Ny se on ristus päätetty. Täälä taloos alakaa juhannussiivot!!! Ja nyt kun se on tääläkin mainittu niin ei oo kyllä kanttia antaa periksi tai keksiä tekosyitä. Tässä tapauksessa siivot tarkoittavat sitä, että juhannukseen mennessä aion joka kaapin/huoneen/tilan siivota ja heittää turhat mäkeen tai myydä sekä saattaa loppuun ne hommat, jotka joka päivä aiheuttavat ärsytystä kuten ne iänikuiset listoitukset.

Kevät ja kesä tekevät tuloaan ja sen jälkeen hommat kummasti siirtyvätkin tuonne pihapuolelle, joten nyt on aika taltuttaa tuo raksaväsymys ja saattaa hommat vihdoinkin loppuun. Toki moni asia on ollut ja tulee varmaan olemaankin retuperällä niinkin ihmeellisen asian takia kuin raha. Pakon edessä sitä on priorisoitava tärkeimmät ja tarpeellisimmat ostokset, koska ikävä kyllä kaikkea ei voi saada, vaikka kuinka haluaisi. Olen myöskin päättänyt, että emme osta enää mitään väliaikaistavaraa vaan ennemmin olemme sitten ilman tai säästämme tarvittaessa sen 10 vuotta sitä jotain varten. Eikö tämä ikuisuusprojekti joskus taltuteta!

4 kommenttia:

 1. Hei,

  löysin blogiisi baarijakkara-haun kautta :) juurikin tällaisia jakkaroita haaveilen. Ja samalla hoksasin että meille on tulossa samantyylinen keittiö. Aamupalakaappi-systeemeineen ym. tosin se kaappi on erilainen. Mutta kuitenkin, tulee tuo "koneseinä", saareke ja allastaso. Olen vain sitä pähkäillyt että riittääkö pöytätila? Mitä olet tykännyt keittiöstä? Kysyisin vielä että mistä keittiö on? Meillä tulossa tod. näk. Puustellilta sormiuralliset kaapit. Kiitos jos viittit vastata!
  t. anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi :) Meidän keittiö on A la carte keittiöiden ja kovasti olen ollut siihen kyllä tyytyväinen. Meidän tarpeisiin pöytätila on riittänyt hyvin. Tosin itse en pidä koneista tasoilla ja suurinosa onkin piilotettu kaappiin, jolloin pöytätilaa ei niihin mene. Tuo saareke kooltaan on 100x240 cm. Jos jotain saisin nyt tehdä toisin niin tekisin juurikin erilaisen aamupalakaapin, mikä näyttäisi erilailla siistiltä vieraidenkin aikana. Näin perheen kesken tuo toimii kyllä hyvin. Myöskin hiilihapotuslaitteelle kehittelisin jonkun paikan kaapista, koska nyt se on liian korkea joka kaappiin. Mitään muuta en kyllä tekisi toisin vaan meille se on täydellinen tuollaisena. Yksi asia mistä vielä ehdottomasti pidän on roskis, mikä sijaitsee altaan vieressä ylälaatikossa. Sitä en vaihtaisi mistään hinnasta esim. alalaatikkoon, mihin ne aika usein on sijoitettu. Myöskään astianpesukonetta en ole kertaakaan kironnut, vaikka sitä ei visuaalisista syistä nostettu ylös niin kuin esim. meidän vanhassa talossa tehtiin. Eli suosittelen näin vuoden kokemuksella :D

   Poista
 2. Heippa!

  Ovatko teidän pöytätasot matta- vai korkeakiiltovalkoiset? Silmäni eivät aivan suoraan kerro näistä kuvista. :)

  T: maire

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei.

   Saarekkeen pöytätasossa sivut ovat kiiltävän valkoiset, mutta itse pöytätaso on kvartsikomposiittia eli siinäkin on kyllä kiiltoa, mutta ei nyt niin paljon mielestäni kuin sivuissa. Sopivat kuitenkin hyvin yhteen. Ymmärsiköhän tästä nyt mitään :D

   Poista