keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Vierailulla vanhassa hirsitalossaSain luvan kuvata tänne muidenkin ihasteltavaksi muutamia kuvia eräästä kauniista talovanhuksesta. Omistajat ovat rempanneet talon täysin ja jättäneet vanhaa näkyviin niin paljon kuin se on ollut mahdollista. Esimerkiksi ne upeat, kauniit ja vanhat hirsiseinät on kaivettu esiin. Ne vaan uppoavat syvälle sydämeen! Omistajilla on myös Sisustus Ruufus niminen sisustusputiikki täällä Kurikassa, mistä suurin osa näkyvillä olevista tavaroistakin on hommattuna.

Tässä on kuvattuna olohuone/ ruokailutilaa, mistä löytyy vanhaa hirttä, valkoista lautaa ja tuo upea lankkupöytä.
 Keittiöstä jäi näköjään kuvaamatta kaapistotkin kokonaan.Aika pähee vesi/mehupullo plus tietenkin tuo tiiliseinä välitilassa.

 


Tuollainen vanha ja rouhea puu kyllä myöskin uppoaa meikälaiseen täysin. Ja voiko romantiikan ystävät kauniimpaa astiastoa löytää. Tuommosta astiastoa ollaan anopillekin ahkerasti kerätty. Helppoa lahjomista :)Makuuhuoneessa nähdään varmastikin ruusuisia unia.
 

Yläkerrassa näyttää tältä. Tuollaiset vanhat kattoparrut ovat myöskin aivan sikamageita.


Tällaisen baarituolin voisin hyvinkin nähdä modernissakin ympäristössä kuten meidän keittiössä.


Vanhoja heinäseipäitä on täällä käytetty monessa paikassa. Tässä yhtenä esimerkkinä koissua varten tehty portti sekä muu aita ympärillä.

 


Voi apua, että nuo vanhat ovet ovat suloisia ja toimivat hyvin mielestäni niin, että ne tuodaan oikein esille väripläjäyksellä.

2 kommenttia:

  1. Onpa ihana talovanhus! Ja nuo pehmustetut kukkaruukut on tosi symppikset :)

    VastaaPoista
  2. Niin todellakin on kertakaikkisen ihana :) Kuvattavaa olis ollut, vaikka kuinka paljon.

    VastaaPoista