lauantai 21. helmikuuta 2015

Takan lumo

linnatuli anna takka, moderni takka
Kevät keikkuen tulevi ja innolla sitä täällä odotellaan! Samalla on kuitenkin aika nauttia vielä takan lämmöstä ja tunnelmasta. 

Rakastan Suomen neljää vuodenaikaa, vaikka silti jaksan kirota niistä jokaista. Joko on liian kylmä, tulee liikaa vettä, on liian pimeää, ei ole lunta, ei jaksa enää lumitöitä, sisällä on kuuma jne. Kuulostaako tutulta ? :D Jos ei ole muuta tekemistä niin ainahan voi valittaa säästä... Aikuisten oikeasti elän kyllä positiivisella elämänasenteella eteenpäin, mutta suomalaiset nyt ovat vaan kovia puhumaan säästä ainakin täällä Pohojanmaalla. Ja oikein kuin nyt ajattelee niin harva se päivä, kun vien poikaa hoitoon niin me puhutaan hoitotädin kanssa säästä :)

Mutta tuosta takasta piti vielä sanomani, jos jotakuta kiinnostaa niin se on Linnatulen Anna takka ja ollaan oltu siihen kyllä supertyytyväisiä. Asentaja oli loistotyyppi ja muutenkin esim. vetää todella hyvin eli en kyllä keksi mitään valitettavaa.
Takan edessä oleva harmaa lasi ei ole Linnatulen kautta. Olimme tovin ilman lasia, koska en halunnut sellaista peruslasia, mikä usein ärsyttävästi vihertää. Tämän takia ajattelinkin myös pellin mahdollisuutta. Tällaisen mieheni sitten yksi päivä roudasi kotiin, kun olimme jo tovin olleet ilman mitään. Aluksi se näytti oudolta, koska joka paikassa olen itse törmännyt vaan "kirkkaaseen" lasiin. Nyt en todellakaan sitä vaihtaisi mihinkään muuhun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti