maanantai 16. helmikuuta 2015

Aurinko Armas

hay naulakko

hay loop, vaatenaulakko

kevät, aurinko

kevät, aurinko


Kyllä se aurinko vain kummasti tuo virkeyttä ja energiaa päiviin lisää. Toki viikonloppuna tuli myös todettua se jokakeväinen kauhistus, että nyt olisi perusteellisten siivojen aika lattiasta kattoon ja se nyt ei ikävä kyllä niinkään houkuttele. Hommaa on joka päivälle muutenkin ihan riittämiin.

Järkytyinpä tuossa hiljattain myös sellaisesta asiasta, että parin kuukauden päästä ollaan vuosi asuttu tässä huushollissa. Samalla ollaan oltu vuosi ilman saunaa (toki muutaman kerran muualla saunottu kyllä)  ja se on myöskin todella outoa, koska yleensä olemme saunoneet lähes joka päivä.

Vuodentakainen oli samalla myöskin elämäni raastavinta aikaa, kun oikeastaan koko huhtikuun vain itkin päivästä toiseen. Jouduimme nimittäin luopumaan meille niin rakkaasta koissusta ja edelleen tuo pala kurkussa jaksaa olla. Koissu ehti asustella uudessa kodissa vain viikon verran. Ostin sen aikoinaan ylioppilasrahoilla ja se jaksoi kulkea mukanamme koko sen ajan, kun opettelimme aikuistumisen taitoa eli yhteensä 14 kallisarvoista vuotta. Aikuistuttu ei olla täysin vieläkään ja toivottavasti ei ikinä aikuistutakaan, mutta kyseinen kaiffari ei ole enää vierellä tukemassa :(  Voi voi eipä tämä nyt ollutkaan niin aurinkoinen postaus.     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti