maanantai 19. tammikuuta 2015

Pojanhuoneen yksityiskohtia

angry birds, bedit, lastenhuone, pojanhuone

Tämmöisessä sängyssä se meidän poitsu nukkuu... Toisin sanoen reppanalla ei ole sänkyä ollenkaan. Pian muuton jälkeen myimme jatkettavan sängyn pois, kun ajattelimme hommata jo ison pojan kokoisen sängyn. Nooh patja löytyi kyllä, mutta sopivaa sänkyä ei tai sitten ne olivat liian kalliita. Eipä ole pojan puolesta valitusta kuulunut, vaikka on jo yli puoli vuotta lattialla nukkunut. Kaikkeenhan sitä tottuu niin äiti kuin poikakin. Eipä niitä puuttuvia kynnyslistojakaan enää huomaa.

Patjan päällä on varmaankin kaikille tuttu Beditin päiväpeitto hässäkkä, mikä kummasti teki kyllä paremman ilmeen patjalle. Ja on kyllä niin loistokeksintö!! Poika osaa hienosti itse pedata sänkynsä (vähän on peitot rutussa, mutta ei se haittaa) ja onhan siinä päällä kiva köllötellä sen jälkeen.

Nyt puolen vuoden jälkeen on kuitenkin päästy sänky asiassakin eteenpäin ja ajatuksena on nikkaroida sänky itse. Levyt on maalattu jo valmiiksi ja vielä, kun joku saisi ne kokoon niin olisi yksi asia vähemmän tuolla loputtomalla listalla.arne jakobsen muki, lastenhuone

Poitsusta on tullut tässä puolen vuoden sisään kovettu piirtelijä ja värityskirjojen värittäjä. Aiemmin hän ei ollut oikeastaan yhtään kiinnostunut asiasta ainakaan kotona. Nyt onkin jos jonkinnäköistä kynää tarjolla.duktig leikkikeittiö, ikea


Sen sijaan  kokkailut ovat olleet kova sana pienestä pitäen ja toivottavasti onkin siinä taidossa tullut isäänsä. Ruuanlaitto on nimittäin mun mielestä niin joku luonnonlahjakkuus homma, koska meikään se lahjakkuus ei tartu, vaikka kuinka yrittäis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti