sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Eteinenkö kodin käyntikortti?

Eteinen

Muuto dots


eteinen

Hay Copenhague, Muuto DotsTätä eteistä ei ole suunniteltu arkikäyttöön!! Ja sen kyllä todellakin huomasimme, kun jouduimme elämään puoli vuotta ilman kura/arkieteistä. Aiemmin siinä siis odotti järkyttävä kenkäröykkiö, hiekkaa oli joka paikassa, kaappi oli täynnä vaatteita, pojan vaatteet oli nakeltuna kaapin pohjalle, miehen työvaatteet kuivuivat tai muuten vain makasivat kodinhoitohuoneen lattialla jne... Eteinen ei siis todellakaan ollut kodin käyntikortti.

Nykyään eteisessä voi käyttää mattoa, mikä ei ole suunniteltu kuramatoksi. Sinne mahtuu myös tuoli, mihin vieraat voivat istahtaa kenkiä laittaessa. Myöskin vaatekaapissa on useita henkareita tyhjänä eikä tarvitse kertaakaan miettiä, mistä löytyisi vapaa tai mihin takit saisi mahtumaan. Ei paljon enempää voisi pyytää.
Eteinen on maalattu valkoiseksi Tikkurilan Paperi sävyllä ja yhtä seinää koristaa sormipaneeli. Tuolina on Hayn Copenhague ja yhtenä vaihtoehtona vierastakeille toimivat tietenkin Muuton Dotsit.

Pikkuista kuusta ja korissa olevia käpyjä en vielä malttanut laittaa pois, koska mielestäni kovasti sopivat vielä tähän talven aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti